Megjelenésre várva

Úgy gondoltam megosztom veletek, hogy milyen könyvek megjelenését várom jelenleg, mivel ez mindig változik, mert mindig találok valamilyen újdonságot, amibe beleszeretek.
Jelenleg ezekbe a csodákba szerettem bele:

1. J.K. Rowling - Harry Potter és a bölcsek köve 20 éves jubileumi Mardekáros kiadás

Kiadó: Animus
Oldalszám: 312
Fordította: Tóth Tamás Boldizsár
Megjelenés időpontja: 2019. November 5.
Előrendelve! :D
Rövid leírás:
"Harry remegő kézzel megfordította a küldeményt. A borítékot lezáró piros viaszpecsétet címer díszítette: oroszlán, sas, borz és kígyó vettek körül egy nagy R betűt.
Harry Potter még csak hallani sem hallott Roxfortról, amikor a Privet Drive 4-es számú ház lábtörlőjére elkezdenek sorban hullani a levelek. A zöld tintával címzett és piros pecséttel lezárt sárgás pergameneket azonban gyorsan elorozza rémes nagynénje és nagybátyja. Harry tizenegyedik születésnapját egy hatalmas, bogárszemű óriás, Rubeus Hagrid zavarja meg, és elképesztő híreket hoz: Harry Potter varázsló, és felvételt nyert a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolába. Ezzel elkezdődik egy hihetetlen kaland!"
2. C.S. Lewis - Narnia sorozat Díszdobozos kiadás


Kiadó: Harmat Kiadó Alapítvány
Megjelenés időpontja: 2019. November 15.
Előrendelve! :D
Rövid leírás:
"Narnia birodalmának titokzatos történetét hét részben meséli el a világhírű szerző, C. S. Lewis, a kötetek külön-külön is remekművek. A sorozat a jó és a rossz örök háborúját mutatja be: olykor a csatamezőn, nyílt küzdelemben csap össze a fény az árnnyal, máskor a szív rejtett zugaiban.
A hét különálló kötet fejezeteit a történet eredeti illusztrátora, Pauline Baynes ikonikus képei díszítik.
A díszdoboz a sorozat mind a hét kötetét tartalmazza."

3. J.D. Barker - A hatodik éjszaka
Kiadó: Agave Könyvek
Fordította: Bosnyák Edit
Megjelenés időpontja: 2019. November 26.

Rövid leírás:
"Sam Porter nyomozóban a „Bocsáss meg, Atyám!”-szöveg rég elfeledett emlékeket idéz fel, a szándékosan eltemetett múltat. Anson Bishop számára ez a három szó köti össze a gyermekkort a jelennel, miközben fellebbenti a fátylat az évtizedek óta rejtegetett igazságról.
Ez a holttestek mellett hagyott szöveg arra utal, hogy az áldozatokkal ugyanaz a gyilkos végzett, de azonos időben fedezik fel őket Chicagóban és Dél-Karolinában. Ha ugyanaz a gyilkos végzett velük, vajon hogyan hidalta át az ezer mérföldes távolságot?
A Chicagói Rendőrség és az FBI háza táján közben teljes a zűrzavar: egy lezárt kórház, egy szélhámos zsaru és korrupció egészen a legmagasabb szintekig. Amikor Anson Bishop, a hírhedt 4MGY sorozatgyilkosságok gyanúsítottja feladja magát, egy meglepő történettel áll elő, amely a feje tetejére állítja a nyomozást, és az összes érintett életét megváltoztatja."

4. T.A. Barron - Merlin 1. - Elveszett évek
 Kiadó: Geopen
Oldalszám: 378
Megjelenés időpontja: 2019. December 31.
Rövid leírás:
"A háborgó tenger egy fiú csaknem élettelen testét veti ki magából az ősi Wales partjainál. A halál ugyan megkegyelmez neki, de ő nem emlékszik sem a nevére, sem arra, honnan került oda. Az a dolga, hogy kiderítse, ki is ő valójában és megismerje a benne szunnyadó titokzatos erőket. Így vetődik el egy különös, elvarázsolt szigetre, ahol rádöbben, hogy a rejtélyekkel teli vidék sorsa és a saját önkeresése elszakíthatatlanul összefonódik.
Így indul Barron 12 kötetes fantasysorozata, amelynek első 5 könyvét Merlin, a legnagyobb varázsló alakja köt a kelta Artúr király-mondakörhöz. Az első kötet Merlin ifjúságának elveszett éveit idézi fel a legendák gomolygó ködéből."


5. Laura Madeleine - Egy cukrászmester meséje
 Kiadó: Lettero Kiadó
Oldalszám: 400
Megjelenés időpontja: 2019. November 18.
Rövid leírás:
"1909, PÁRIZS: Pâtisserie Clermont, a híres cukrászda - itt kap munkát egy vidékről felkerült fiú. Megbabonázza az ismeretlen világ: az elegáns vendégek, az aranyló karamellcsodák, a habos krémek. Miután megismerkedik a gazdag tulajdonos lányával, kezdetét veszi egy olyan szerelem, amelynek sosem lett volna szabad megtörténnie.
1988, CAMBRIDGE: Petra nagyapja, a híres történészprofesszor nemrégiben elhunyt. A lány rábukkan egy régi fotóra a hagyatékban: a képen a nagyapa áll, mellette két ismeretlen, és mögöttük a Clermont cukrászda. A fotó hátoldalán pedig egyetlen mondat, a nagyapa kézírásával: "Bocsáss meg!"
Így indul egy súlyos titok kinyomozása, amely évtizedekre meghatározta generációk sorsát.."


 Én ezeket a szépségeket szeretném idővel magaménak tudni. :D

Olvassatok sokat!
Kleotisz

Megjegyzések

  1. A Narnia új kiadása a kis könyvekkel angyon tetszik :) Szerintem inkább azt veszem meg, mint a nagy kötetet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is jobban tetszenek ezért is döntöttem a megvásárlasa mellett. Már nagyon várom, hogy megérkezzen. 😄

      Törlés
    2. Írsz majd róla, hogy mekkorák? Mert rémlik, hogy a régiek tényleg picik voltak, de őszintén szólva egy kicsit drágállom, ha a hét kis kötet ennyibe kerül :/ Bár biztos ingázó-barátabb, mint a nagy :D

      Törlés
    3. Megérkeztek a könyvek és gyönyörűek. 🥰 A kis könyvek, de az az olvasható kis könyv. Kép is lesz hamarosan Instagram-on. 😁😊

      Törlés

Megjegyzés küldése